Tervetuloa

Olen Anna Maija Siljander (KM, Certified Business Coach®).  Perusti Turning Heads -yrityksen intohimostani tarjota ammatillista coachausta yksilöille ja ryhmille työelämän muutostilanteisiin. Tarkoituksenani on auttaa ihmisiä kasvamaan ja uudistumaan niin työelämässä kuin laajemminkin elämässään uusien oivallustensa kautta.

Tarjoan yksilöcoachingia ammentaen kokemuksestani useiden vuosien ajalta aikuisten ohjauksesta ja koulutuksesta. Mielelläni tapaan sinut 3 kertaa 2-3 viikon välein (60-75 min.). Useimmiten coaching-prosessi kestää 2-3 kuukautta. Voimme tavata työpaikallasi, rauhallisessa kahvilassa, mennä virkistävälle kävelylle tai päättää jonkun muun mieluisan paikan. Työskentelyssä omista kokemuksistasi nousevilla tarinoilla, tietoisuuden lisääntymisellä ja uusien tarinoiden rakentamisella on merkittävä rooli tavoitteidesi saavuttamisessa.

Katso tarkemmin palveluistani! 

Palkkioni on 520,80 € (420 € + alv. 24 %) pääkaupunkiseudulla. Palkkio sisältää kolme (3) tapaamista valmisteluineen, välitehtävineen ja yhteydenpitoineen. Myöskin lyhyemmät coachingprosessit ovat mahdollisia. Voimme lähteä liikkeelle myös kuukausi kerrallaan, jolloin palkkioni on 334,80 € (270 € + alv. 24%) kuukaudessa (2 tapaamista). Molempiin vaihtoehtoihin sisältyy ennakkotehtävä ja maksuton tutustuminen ennen varsinaista coaching-prosessia. Noudatan toiminnassani kansainvälisen coaching-järjestö ICF:n eettisiä periaatteita. Teemme coachingista sopimuksen ja kaikki käymämme keskustelut ovat ehdottoman luottamuksellisia.

Mitä asiaa haluaisit työstää kanssani?
Mistä olisit pian valmis luopumaan?

Varaa ensiksi veloitukseton tutustuminen, joka ei sido sinua vielä mihinkään!

Lähetä tästä viestisi!

Pyydä tarjous, jos olet kiinnostunut kolmen (3) kerran ryhmäprosessista 2-6 henkilölle! Ryhmäcoachingissa (2-4 h/krt) jututan  jokaisen (60-75 min.) ennen ensimmäistä yhteistä tapaamistamme. 

Olen kiinnostunut myös in-house coaching -prosesseista. Mielelläni autan henkilöstöänne toimistollanne 1/2 – 1 päivään viikossa. Ehdota vain teille sopiva  ajankohta!

Iloa ja kauneutta päivääsi!

Anna Maija

F10E69C3-DAF6-4DEC-9677-F05923E7928B

facebook logo 64x64

facebook.com/turningheadscoaching/

instagram logo 64x64

instagram.com/turningheadscoaching/

linkedin logo 64x64

linkedin.com/company/turningheadscoaching/ 

#awareness #identity #purpose #meaningful #leadership #growth #transition #transformation #businesscoaching #turncoaching

International coach federation icf   RYT200

Tyyt_takuu