Tervetuloa

Anna Maija Siljander (KM, Certified Business Coach®) perusti Turning Heads -yrityksen intohimostaan tarjota ammatillista coachausta yksilöille ja ryhmille työelämän muutostilanteisiin. Tarkoituksena on auttaa ihmisiä kasvamaan ja uudistumaan niin työelämässä kuin laajemminkin elämässään uusien oivallustensa kautta.

Tarjoan yksilöcoachingia ammentaen kokemuksestani useiden vuosien ajalta aikuisten ohjauksesta ja koulutuksesta. Mielelläni tapaan sinut 5 kertaa 2-3 viikon välein (60-90 min.). Useimmiten coaching-prosessi kestää 3-4 kuukautta. Voimme tavata työpaikallasi, rauhallisessa kahvilassa, mennä virkistävälle kävelylle tai päättää jonkun muun mieluisan paikan. Työskentelyssä omista kokemuksistasi nousevilla tarinoilla, tietoisuuden lisääntymisellä ja uusien tarinoiden rakentamisella on merkittävä rooli tavoitteidesi saavuttamisessa.

Katso tarkemmin palveluistani! 

Palkkioni on 735 € (+ alv. 24 %) pääkaupunkiseudulla. Palkkio sisältää viisi (5) tapaamista valmisteluineen, välitehtävineen ja yhteydenpitoineen. Myöskin lyhyemmät coachingprosessit ovat mahdollisia. Voimme lähteä liikkeelle myös kuukausi kerrallaan, jolloin palkkioni on 285 € (+ alv. 24%) kuukaudessa (2 tapaamista). Molempiin vaihtoehtoihin sisältyy ennakkotehtävä ja maksuton tutustuminen ennen varsinaista coaching-prosessia. Noudatan toiminnassani kansainvälisen coaching-järjestö ICF:n eettisiä periaatteita. Teemme coachingista sopimuksen ja kaikki käymämme keskustelut ovat ehdottoman luottamuksellisia.

Mitä asiaa haluaisit työstää kanssani?
Mistä olisit pian valmis luopumaan?

Varaa ensiksi veloitukseton tutustuminen, joka ei sido sinua vielä mihinkään!

Lähetä tästä viestisi!

Pyydäthän tarjouksen, jos olet kiinnostunut 5 kerran ryhmäprosessista 2-6 henkilölle! Ryhmäcoachingissa (2-3 h/krt) jututan  jokaisen (0,5-1 h) ennen ensimmäistä yhteistä tapaamistamme. 

Iloa ja kauneutta päivääsi!

Anna Maija

 

F10E69C3-DAF6-4DEC-9677-F05923E7928B

 

facebook logo 64x64

facebook.com/turningheadscoaching/

 

instagram logo 64x64

instagram.com/turningheadscoaching/

 

linkedin logo 64x64

linkedin.com/company/turningheadscoaching/ 

 

 

#awareness #identity #purpose #meaningful #leadership #growth #transition #transformation #businesscoaching #turncoaching

 

International coach federation icf

 

Tyyt_takuu